Werken bij Zewopa
in de zorgsector

Maak jij ook graag het verschil?

Heb jij ook zo’n zin om mensen te laten openbloeien en te doen genieten van het leven? Wil jij omringd worden door een warm team van zorgverleners en andere vrijwilligers? Ontdek hier hoe jij kan werken in de zorgsector bij Zewopa. Jouw talenten maken het verschil.

Vrijwilliger worden zorgsector

Vrijwilliger worden

Van soep maken tot activiteiten organiseren in het wijkcentrum, van tuinieren tot op uitstap gaan en nog zo veel meer! Je ontdekt en beleeft het allemaal als vrijwilliger bij Inclusief wonen.

Buddy worden zorgsector

Buddy worden

Zoek jij net iets anders dan vrijwilliger worden? Dan is een buddy worden vast iets voor jou! Van wandelbuddy, tot paparassenbuddy, tot tuinierbuddy enzovoort. Voor ieder wat wils.
Wijkbestuurder worden zorgsector

Wijkbestuurder worden

Ben jij eerder iemand die het grote plaatje voor zich zit? Lijkt een wijkorganisatie uitbouwen iets voor jou? Als wijkbestuurder breng je zorg, gezondheid en welzijn samen.

Vacatures in de zorgsector

Ben jij op zoek naar een job in de zorgsector? We zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers die zich willen aansluiten bij het warme team van Inclusief Wonen en Warme Wijk.

Bij Zewopa geloven we dat enthousiasme, zin om te leren en jezelf zijn de basis zijn voor een perfecte collega. Je komt terecht in een warm team van zorgverleners en vrijwilligers, waar je ondersteund wordt door een mentor. Hier kan je met al jouw vragen en ideeën terecht. Je krijgt verantwoordelijkheid en de vrijheid om mee na te denken over een nog betere zorgverlening. Er is ruimte voor positief opbouwende feedback en eerlijkheid.

Bij Zewopa staan we voor

Openheid naar elkaar

Zelfontwikkeling

Kwaliteitsvolle zorgverlening

Plezier in alles wat je doet

Ook zin om je aan te sluiten bij het warme team van Zewopa? Wordt vrijwilliger, buddy, wijkbestuurder of neem contact op met ons en we kijken samen hoe jij ons team kan vervolledigen. Hopelijk tot snel!