Vrijetijds- en dagbesteding

Wil jij ook een plek voor cultuur, gezellig samen zijn, verschillende activiteiten, een maaltijd en/of een lekker drankje? Dan is onze vrijetijds- en dagbesteding iets voor jou!

Wij realiseren ontmoeting vanuit de wijkcentra die het kloppende hart zijn van onze werking. Iedereen uit de wijk is welkom.

Wat is vrijetijds- en dagbesteding?

Je bent in ons wijkcentrum welkom zodat je gezellig samen bent met andere. Samen zorgen we ervoor dat je elke dag zinvol bezig bent.

vrijetijds- en dagbesteding
Wat bieden wij jou aan?

Samen met verschillende lokale partners bieden wij een kwaliteitsvol programma van activiteiten aan. Bij ons ben je welkom voor:

Jij bepaalt mee de inhoud van deze activiteiten tijdens ons maandelijks tafelmoment. Dit is het moment dat we samenzitten met alle geïnteresseerden om de werking te evalueren en bij te sturen, maar ook om na te denken over de activiteiten. Zo zorgen we samen voor de leukste herinneringen.

Hoe meld ik mij aan?

Wil jij ook graag volledig vrijblijvend genieten van zinvolle vrijetijds- en dagbesteding in één van onze 5 wijkcentra? Contacteer ons nu en hopelijk tot binnenkort! Of wil jij liever aan de slag als vrijwilliger? Wij zoeken altijd helpende handen om te flyeren, mee soep te maken, zelf activiteiten te organiseren, mee te denken etc.

Wil je nog meer weten over onze activiteiten?

Volg ons dan ook zeker op Facebook.