VRIJE TIJD & WIJKCENTRA

Voor je vrijetijdsbesteding kan je steeds terecht in onze wijkcentra. Op elk van onze locaties vormt het wijkcentrum het kloppende hart van onze werking.

Het is daar dat het samenleven gebeurt. Iedereen uit de wijk is er welkom. Zo vormen we samen een kleine gemeenschap, met de nadruk op ontmoeting. In het wijkcentrum kan je terecht niet alleen terecht voor een gezellige babbel, maar ook voor verse soep of een warme maaltijd aan een klein prijsje.

Daarnaast bieden we er, in samenwerking met verschillende lokale partners, een kwaliteitsvol programma van activiteiten aan, van crea tot cultuur, met aandacht voor beweging en spel, tijd voor natuur en tuinwerking en een divers vormingsaanbod … en tijdens ‘Koffie en formulieren’ helpen we je met brieven en formulieren die je niet begrijpt.

Jij bepaalt mee de inhoud van deze activiteiten tijdens ons maandelijks tafelmoment. Dit is het moment dat we samenzitten met alle geïnteresseerden om de werking te evalueren en bij te sturen, om na te denken over activiteiten …

Ook als vrijwilliger ben je heel welkom. We zoeken altijd helpende handen om te flyeren, mee soep te maken, zelf een activiteit te organiseren, mee te denken…

 

Volg ons ook zeker op Facebook!

Berchem: Wijkcentrum Binnenplein
Antwerpen-Kiel: Wijkcentrum Silvertop Kiel
Zwijndrecht: Wijkcentrum Nieuwland Zwijndrecht 
Kapellen: Wijkcentrum Het Wilgenhof Kapellen
Lier: Wijkcentrum De Bestemmeling Lier
Herentals: Wijkcentrum De Gagel Herentals