Financiële Steun

De zorg- en welzijnssector staat voor gigantische uitdagingen de komende jaren. De overheidsmiddelen nemen af en er moeten extra private middelen worden gezocht om de werking verder te kunnen uitbouwen.

Wij zijn overtuigd dat wij het verschil kunnen maken voor mensen met een beperking en alle zorgbehoevenden in de wijken waar we actief zijn.

We hopen jou als financiële partner aan onze zijde te hebben.

Bedrag 

Indien je overweegt om Zewopa een legaat over te maken, dan kan u een persoonlijk gesprek aanvragen bij de directie via administratie@zewopa.be of via telefoonnummer: 0484 97 31 71. Je kan dit natuurlijk ook altijd rechtstreeks regelen met jouw notaris.

Wens je ons te ondersteunen met een fiscaal aftrekbare gift, dan kan je 40 € of meer storten op rekening nummer BE74 7333 0000 9007.

Vermeld uitdrukkelijk op jouw overschrijving dat het gaat om een ‘GIFT MET FISCAAL ATTEST’ en zorg er voor dat jouw overschrijving op naam is van de persoon die de fiscale aftrek wenst, we kunnen enkel  een fiscaal attest uitreiken aan de persoon die de gift doet.

Je kan ook rechtstreeks via PayPal doneren:


 

Projecten die je kan steunen:

 • Project 1: Wijkcentrum Berchem
 • Project 2: Wijkcentrum Kiel
 • Project 3: Wijkcentrum Lier
 • Project 4: Wijkcentrum Zwijndrecht
 • Project 5: Wijkcentrum Herentals
 • Project 6: Wijkcentrum Kapellen
 • Project 7: Tussen De Mazen Van Het Net: Tal van zorgbehoevenden in de sociale woonwijken waar we actief zijn, hebben geen enkele vorm van ondersteuning, wij wensen dementerenden en andere zorgbehoevenden te ondersteunen bij een aantal kleine interventies en ondersteunende bezoeken. Hiervoor zijn er geen middelen vanuit de overheid, dus wij doen beroep op jouw giften om hier het verschil te kunnen maken.
 • Project 8: Bouwfonds: Zewopa plant het bouwen van een aantal woningen in elke wijk waar we actief zijn, om dit te kunnen realiseren zijn er heel wat middelen nodig. We rekenen hier op jouw steun.
 • Project 9: Maaltijden: Zewopa zorgt met deze giften voor maaltijden voor kansarmen uit de wijk, jouw steun is hier dus zeer goed besteed.
 • Project 10:  De ‘Flamingo Club’. De ‘Flamingo Club’ is een bonte zomerbar die op zaterdag 15 juni 2019 zal worden geopend in de wijk Nieuwland in Zwijndrecht en tot einde september 2019 elke zaterdag zal geopend zijn van 13:00 tot 20:00. We ontwerpen de Flamingo Club zo dat onze rolstoelgebruikers volledig kunnen bijdragen aan de werking van de bar.  Met onze ploeg van vrijwilligers en rolstoelgebruikers loopt het hele project op rolletjes. Onze rolstoelgebruikers en vrijwilligers organiseren immers zélf alle stappen van de opstart van de Flamingo Club met ondersteuning van enkele medewerkers van Zewopa. Ze nemen zelf alle beslissingen, ontwerpen en bouwen zelf de bar, etc. zodat uiteindelijk elk lid van de werkgroep een onmisbaar aandeel heeft geleverd aan de verwezenlijking én het uitbaten van de Flamingo Club. Zo leren we van elkaar, ontwikkelen we samen kennis en vaardigheden en krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn bijdrage te leveren. De opbrengst van de Flamingo Club willen we integraal gebruiken om gelijkaardige projecten in de toekomst te financieren. Wat we nastreven is geen geldelijk gewin, maar een sociaal, intellectueel en ideologisch kapitaal.
  Om dit project te steunen gebruikt u bij een overschrijving graag de vermelding ‘gift flamingoclub’ of ‘gift flamingoclub met fiscaal attest’
  Meer info: http://fb.me/flamingoclubzwijndrecht/

Huh? Gratis Zewopa steunen? Hoe kan dat?

Trooper Zewopa Banner: Steun jij ons ook via Trooper?

Wel dat kan via de Trooperpagina van Zewopa. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

 1. Zewopa heeft een unieke trooperpagina, Op deze pagina staan links naar webshops.
 2. Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop dat jij ons wil steunen. Er zijn meer dan 200 webshops waaronder Coolblue, Bart Smith, Booking.com, Ici Paris XL
 3. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.
 4. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percent naar Zewopa. Iedereen blij!
 5. Vergeet je via Trooper te gaan, installeer dan de Trooperbot . Zo vergeet je nooit meer om via Trooper te winkelen.

Bedankt alvast!

Share this:

Vind ik leuk:

Like Laden...
%d bloggers liken dit: