LOCATIES

  • Berchem
  • Antwerpen-Kiel
  • Zwijndrecht
  • Lier
  • Herentals
  • Kapellen

 

Berchem

Op het Binnenplein, in de Jan De Graefstraat en in de Spoorwegstraat ondersteunt Zewopa een twintigtal gebruikers. Je vindt ons tussen de luchthaven van Antwerpen en het sportcomplex van het Rooi . Het station van Berchem is op 1.5 km wandelen van het project Inclusief Wonen te Berchem.

Onze partner is de sociale huisvestingsmaatschappij ‘De Ideale Woning’

 

Zewopa Berchem
Binnenplein 18 bus 11
2600 Berchem

 

Antwerpen-Kiel

In de Jan Denucéstraat ondersteunt Zewopa een vijfentwintigtal gebruikers in de drie
Silvertoptorens. Je vindt de Jan Denucéstraat juist naast het treinstation Antwerpen-Zuid, naast de Singel en de ring rond Antwerpen.

Het kiel-park en de zeer mooie groene ruimte van de Mastvest liggen op een paar minuten wandelafstand. We werken er samen met onze partner de socialehuisvestingsmaatschappij ‘Woonhaven’.

 

Zewopa Kiel
Jan Denucéstraat 11 bus 0205
2020 Antwerpen

 

Zwijndrecht

De wijk Nieuwland is een groene oase op 800 meter van het station en op 1.5 kilometer van het dorpscentrum van Zwijndrecht. Zewopa ondersteunt er 13 gebruikers.

We werken er samen met de sociale woningmaatschappij ‘Woonpunt Schelde-Rupel’.

Locatie Zewopa Zwijndrecht

 

Zewopa Zwijndrecht

Nachtegalenlaan 2                                                                                                            2070 Zwijndrecht

 

Lier

12 Gebruikers wonen in de Blokstraat en de Abtsherberghstraat. De woningen liggen midden in het historisch centrum van de stad Lier, op 300 meter van de Grote Markt, en op 1 kilometer wandelafstand van het station van Lier.

We werken er samen met de sociale woningmaatschappij ‘De Lierse Maatschappij voor de Huisvesting’.

 

Zewopa Lier
Abtsherbergstraat 10
2500 Lier

 

Herentals

In de Gagelstraat te Herentals (wijk Sint-Janneke, naast de voetbalterreinen van KV Herentals) biedt Zewopa 12 plaatsen aan, in samenwerking met de sociale huisvestingsmaatschappij Eigen Haard.

De appartementen liggen op 2.5 km afstand van het station van Herentals en op 2 km van het stadscentrum van Herentals.

Zewopa Herentals

 

Zewopa Herentals
Gagelstraat 54
2200 Herentals

 

Kapellen

In Kapellen bieden we 12 plaatsen in samenwerking met de Ideale Woning. De woningen liggen op iets meer dan een kilometer van het centrum van Kapellen en op 1.5 km wandelafstand van het station van Kapellen.

Zewopa Kapellen

 

Zewopa Kapellen
Wilgenstraat 20
2950 Kapellen